windows 10 professional vs home

windows 10 pro n


windows 10 pro nWindows 10 is een besturingssysteem voor personal computers, ontwikkeld en uitgebracht door Microsoft als onderdeel van de Windows NT-familie van besturingssystemen. Het werd uitgebracht op 29 juli 2015. windows 10 pro nWindows 10 kreeg gemengde kritieken bij de oorspronkelijke release. windows 10 pro nHoewel, lof was gericht op zijn geüpgrade Start Menu, Microsoft Edge browser, en verbeteringen aan oudere functies, zoals windows Hello. Sommige Windows Hello-functies waren echter niet op alle apparaten beschikbaar en de Groove Music-app werd bekritiseerd vanwege het verwarrende ontwerp. windows 10 pro n Sommige recensenten stelden ook dat de privacy-instellingen van Windows 10 verwarrend en moeilijk te begrijpen waren. windows 10 pro n Ondanks deze gemengde recensies was Windows 10 een commercieel succes, met 14 miljoen downloads in de eerste week van de release. windows 10 pro nIn maart 2018 heeft Windows 10 een marktaandeel van 38% van de markt voor desktopbesturingssystemen.



windows pro n


Als u van plan bent een nieuwe computer te kopen, moet u beslissen welke versie van Windows u wilt kopen. De twee populairste opties zijn Windows 10 Professional en Windows 10 Pro. Wat is het verschil tussen deze twee? Laten we eerst eens kijken naar Windows 10 Professional. Deze versie van Windows is ontworpen voor kleine bedrijven en professionals die toegang nodig hebben tot geavanceerde beveiligingsfuncties en netwerkhulpmiddelen. Het bevat ook ondersteuning voor externe bureaubladverbindingen, waardoor het ideaal is voor degenen die thuis of op afstand moeten werken. Windows 10 Pro is ontworpen voor grotere bedrijven en organisaties. Het bevat dezelfde functies als Windows 10 Professional, maar met extra ondersteuning voor domeinverbinding en beheer van groepsbeleid. Als u niet zeker weet welke versie van Windows voor u geschikt is, raadpleeg dan een professional voordat u tot aanschaf overgaat.



windows 1 pro n


windows 10 pro windows 10 home is de versie van windows 10 die de meeste mensen zullen willen kopen. Het heeft alle functies van Windows 10 home, plus een paar extra's die krachtige gebruikers en bedrijven zullen waarderen. Deze omvatten Bitlocker encryptie, extern bureaublad, het toewijzen van toegang tot bedrijfsmiddelen, en meer. U krijgt ook een aantal opties voor Windows Defender die niet beschikbaar zijn in Windows 10 home. Als je niet zeker weet welke versie van Windows 10 je moet kopen, is Windows 10 pro waarschijnlijk de juiste keuze.



microsoft windows 10 pro n


Er zijn twee hoofdversies van Microsoft Windows 10: Home en Pro. Windows 10 Home is de meer eenvoudige versie van de twee, en wordt meestal aanbevolen voor thuisgebruikers. Het bevat alle essentiële functies, zoals het menu Start, Cortana, Edge en Windows Hello. Windows 10 Pro is de meer geavanceerde versie en bevat extra functies zoals extern bureaublad, BitLocker en beheer van groepsbeleid. Dus welke versie moet je kiezen? Als u een thuisgebruiker bent die geen behoefte heeft aan de geavanceerde functies, dan is Windows 10 Home voldoende. Als u echter een krachtige gebruiker bent of enkele van de meer geavanceerde functies wilt gebruiken, dan moet u upgraden naar Windows 10 Pro.






Meer info bekijk je

op deze website

windows 10 pro n


Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen Windows 10 Pro en Home. Ten eerste is Pro meer gericht op bedrijven en organisaties, terwijl Home meer consumentgericht is. Dit betekent dat Pro functies heeft zoals BitLocker-versleuteling en Remote Desktop, die zijn ontworpen om het voor bedrijven gemakkelijker te maken hun gegevens te beheren en te beschermen. Daarnaast bevat Pro ook de Microsoft Store voor Bedrijven, die zakelijke gebruikers toegang geeft tot een gecureerde selectie van apps. Tot slot biedt Windows 10 Pro ook een upgradepad naar Windows 10 Enterprise, dat is ontworpen voor nog grotere organisaties. Dus als u op zoek bent naar een versie van Windows 10 die op maat is gemaakt voor bedrijven, dan is Windows 10 Pro de juiste keuze.



office 2019 kopen


Microsoft Office is een softwaresuite die enkele van de populairste programma's omvat die tegenwoordig door bedrijven en particulieren worden gebruikt, zoals Word, Excel en PowerPoint. De nieuwste versie, Office 2019, is uitgebracht in oktober 2018 en is compatibel met Windows 10. Voor de meeste gebruikers zal de Home 64-bits versie van Windows 10 voldoende zijn. Als u echter functies zoals BitLocker-codering of Remote Desktop-toegang nodig hebt, moet u upgraden naar de Pro 64-bits versie. U kunt Office 2019 rechtstreeks bij Microsoft kopen of bij een verscheidenheid aan externe verkopers. Vergelijk bij het winkelen de prijzen en functiesets om de beste deal te vinden.



windows 10 oem


Als het gaat om het kiezen van een Windows 10-besturingssysteem, hebt u twee hoofdopties: Windows 10 Home of Windows 10 Pro. Beide versies bieden een verscheidenheid aan functies en voordelen, maar er zijn enkele belangrijke verschillen die u in gedachten wilt houden bij het maken van uw beslissing Windows 10 Home is de meest eenvoudige van de twee opties, en is ideaal voor gebruikers die geen geavanceerde functies of aanpassingsopties nodig hebben. Het bevat alle essentiële functies, zoals het menu Start, de taakbalk, het actiecentrum, Cortana en de Edge-browser. Als u op zoek bent naar een eenvoudige en ongecompliceerde Windows-ervaring, is Windows 10 Home een uitstekende keuze Windows 10 Pro is daarentegen ontworpen voor power users die meer controle over hun besturingssysteem nodig hebben. Het bevat alle functies van Windows 10 Home, plus extra tools voor beveiliging, externe toegang en gegevensback-up. Als u een besturingssysteem nodig hebt dat uw meest veeleisende taken aankan, is Windows 10 Pro de juiste keuze Dus welke versie van Windows 10 is geschikt voor u? Het antwoord hangt af van uw behoeften en voorkeuren. Als u niet zeker weet welke u moet kiezen, raden wij u aan beide opties te bekijken voordat u een beslissing neemt.



lenovo laptop windows 10


Laptopkopers die op zoek zijn naar een computer waarop Windows 10 is geïnstalleerd, kunnen kiezen uit een groot aantal opties. Een belangrijke keuze die ze moeten maken, is echter of ze kiezen voor de Professional- of de Home-editie van het besturingssysteem. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat Professional functies bevat zoals BitLocker-versleuteling en externe bureaubladtoegang die gericht zijn op zakelijke gebruikers. Voor de meeste thuisgebruikers is de meerprijs van Professional het niet waard. Degenen die echter de extra beveiliging en flexibiliteit nodig hebben, zullen er blij mee zijn. Uiteindelijk is de beslissing welke versie van Windows 10 op een nieuwe laptop komt, er een die moet worden gebaseerd op individuele behoeften en budget.